O teh straneh

Vse vsebine na tem spletnem mestu so na voljo uporabnikom za nekomercialno in neprofitno uporabo. Vsebine lahko torej za osebno rabo kopirate, citirate in tiskate pod pogojem, da vsebine niso spremenjene in da obvezno kot vir navedete naziv in povezavo (URL) do strani, kjer se ta vsebina nahaja.

O podatkih, vsebinah in povezavah

Pri vseh vsebinah, ki so objavljene, je naveden avtor. Če so zraven objavljene tudi slike, smo jih prejeli s strani avtorja, na katerega tako prelagamo odgovornost za spoštovanje avtorskih pravic.

Na naših straneh so objavljene tudi povezave do drugih strani. Za vsebine na teh drugih straneh ne odgovarjamo, saj niso del našega portala. Če smatrate, da so povezave sporne, nas o tem obvestite.

O delovanju strani

Nikakor ne moremo zagotoviti, da bodo vse strani in vsebine vedno dostopne, zato tudi ne prevzemamo odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi vam jo nedostopnost strani lahko povzročila. Pridržujemo si pravico, da strani delno ali v celoti spreminjamo po lastnih željah in potrebah, brez kakršnih koli vnaprejšnjih obvestil ali utemeljevanja naših razlogov.

Kontakt za oglaševanje

info@fulkul.si
Pikap d.o.o.
Viška cesta 69b
1000 Ljubljana
Matična številka 6573312000
Davčna številka 52612562
Info

Avtorji

Zasnova: ID3
Izvedba: Psilon